The Smart Pack

The Smart Pack

The Smart Pack – giver dig kontrol over din garageport

Forestil dig, at du kan tjekke om din garageport er låst, selv når du ikke er hjemme. At du kan se hvem, der har åbnet din garageport og hvornår. Og at du kan åbne garageporten på afstand, måske for at lukke en gæst ind.

Dette er alt sammen muligt med The Smart Pack.

The Smart Pack samler alle de produkter, som du har brug for til at opgradere din nuværende garageport til en smart garageport.

Kontakt os her for at høre mere om smart betjening af din garageport.

Hvad følger med i The Smart Pack?

The Smart Pack inkluderer myQ-appen, en myQ Gateway-fjernbetjening og to myQ Safety Beam-fotoceller, der installeres på hver side af garageporten.

myQ-app
Med myQ-appen får du mulighed for to hovedbrugere og fem gæstebrugere, så du og din familie selv kan styre, hvem der har adgang til garagen.

Adgangen til myQ-appen er beskyttet med et tredobbelt godkendelsessystem. Dermed forbliver din garageport altså lukket og låst, selv hvis du skulle risikere at miste din telefon.

myQ Gateway
myQ Gateway er en fjernbetjening til din garageport, og fjernbetjeningen skal tilkobles din internetforbindelse. Denne forbindelse gør, at du kan betjene og styre din garageport uanset, hvor du befinder dig henne – kun ved hjælp af din smartphone, tablet eller computer.

myQ Safety Beam
myQ Safety Beam er en sikkerhedsinstallation, der består af infrarøde fotoceller, der sikrer den bedste beskyttelse. Fotocellerne stopper garageportens lukning, når den infrarøde stråle blokeres, så ingen bliver ramt af garageporten.

Ikke bare endnu en app

Smart teknologi er ikke udelukkende at åbne og lukke sin garageport ved hjælp af sin smartphone. Det primære formål med The Smart Pack er at give dig ro viden om samt ejerskab over aktiviteten omkring din garageport.

Med The Smart Pack kan du nemlig få besvaret spørgsmål såsom:

  • ”Er min garageport ordentligt lukket?”
  • ”Hvem var inde i garagen i eftermiddags?”
  • ”Hvornår kom mit barn hjem i går aftes?”
  • ”Huskede vores børn at låse garagen efter sig?”


myQ er altså en smart måde at styre sin garageport på – lige ved hånden.

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os her for at høre om, hvad The Smart Pack kan gøre for dig og dit hjem.

The Smart Pack