Brandporte- og døre

Brandporte og døre

BRANDSIKRE STÅLSKYDEPORTE BS60

TEKTRA fremstiller 1- og 2-fløjede brandsikre stålskydeporte/ -døre BS60 i standardstørrelse og -udformning eller tilpasset dine individuelle ønsker.
Vi producerer brandporte med eller uden gennemgangsdør og til installation på selvbærende konstruktion eller uden.

2-fløjede stålskydeporte/ -døre kan desuden leveres med lige- eller uligedelte portfløje og som vertikalporte, hvis der kun er lidt plads ved siderne.

TEKTRAs brandporte er som standard fremstillet i prælakerede 80 mm sandwichelementer i standard lysegrå som RAL7035. Sidekarme og køreskinneafdækning standard i aluzink. Porten kan leveres i farve efter ønske eller også i rustfri udførelse.

Ekstraudstyr:
ABDL-anlæg/ røgdetektorautomatik
Forskellige former for åbningsautomatikker

TEKTRA brandporte BS60 er konstrueret og godkendt i henhold til DS 1052.2 og fremstilles under stadig produktionskontrol fra DBI (Dansk Brandteknisk Institut).

For TEKTRA brandporte er den maksimale størrelse for DS mærkning i bredde og højde 4800 x 3600 mm, men kan endvidere leveres i størrelse efter ønske.

PROSPEKT BRANDPORTE OG DØRE

Her kan du hente/downloade det komplette program for alle TEKTRAS brandporte og branddøre. Klik på nedenstående links for at downloade brochuren. Brochuren åbnes i en ny fane.

BRANDPORTE OG DØRE