Service

Kontakt os

SERVICE

Kunder hos Tektra kan forvente intet mindre end den bedst tænkelige service! Vi hos Tektra besidder et stort servicegen, så vi sætter høje krav til vores service præstation, som vi ønsker afspejler sig i kundernes oplevelser med os.

Fleksibel serviceaftale

Fleksibilitet er et af nøgleordene inden for den service, vi tilbyder. Så køber du materiel hos Tektra, afsluttes handlen normalt med en serviceaftale – individuelt udformet, så den passer netop til dit behov.

 

Service i døgndrift nær dig

Til vores kunder står vi selvfølgelig også̊ til rådighed med akut assistance. Vores specialuddannede serviceteknikere og mere end 35 fuldt udstyrede servicebiler er i konstant beredskab på de danske landeveje – 24 timer i døgnet. Det betyder, at der altid vil være en servicetekniker nær dig, som er klar til at assistere selv det mindste problem.

 

Faste serviceydelser

Hos Tektra har vi nogle faste serviceydelser, som vi tilbyder vores kunder. Vi tilbyder bland andet en lovpligtig hovedeftersynsaftale, en periodisk eftersynsaftale og en full-service aftale.

 

Stort udvalg på reservedele

For at kunne yde den bedste service til vores kunder, har vi altid de nødvendige reservedele til vores materiel, hvis dette skulle bruges. Vi har et stort reservedels-set-up, som gør at vi kan levere reservedele til ALLE produkter, også til andre fabrikater af gaffeltrucks, rengøringsmakiner, porte, læsseramper, m.m.

 

Skulle du have nogle spørgsmål til den service vi yder, så sidder vi klar ved telefonen 24/7. Ring til os på tlf. 87 38 88 88