SKINNESYSTEMER

SKINNESYSTEMER

Med fem forskellige skinnesystemer (G200, G160, G100, R60 og TS100) tilbyder vi en kvalitetsløsning til alle facader og enhver situation. Konstruktionen af ​​vores systemer sikrer, at garageporten ruller op og ned lodret. Alle systemer, med undtagelse af TS100, er udstyret med torsionsfjedre.

“En kvalitetsløsning til enhver situation.”

Alle vores skinnesystemer er konstrueret med et øje for detaljer. Det patenterede Smart Connection-system er et godt eksempel på dette.

Den innovative konstruktion af vores skinnesystemer anvender kun højkvalitetsmaterialer for at sikre en lang levetid.

G200

 

G200 er et universelt skinnesystem, der kræver en fri øverhøjde på 200 mm. Torsionsfjedrene er placeret direkte over porten.

G160

 

G160 er et standard skinnesystem, der kræver en højde på 160 mm. Torsionsfjedrene er placeret direkte over døren.

G100

 

Vores G100 skinnesystem er det rigtige valg, når overhøjden er begrænset. Systemet kræver en fri overhøjde på 100 mm. Torsionsfjedrene er placeret i enden af ​​de vandrette skinner.

R60

 

R60-skinnen er egnet til udskiftning eller som et praktisk alternativ til en gammel uisoleret vippeport. Dette system kræver næppe nogen konstruktionsændringer. R60 kræver en frihøjde på kun 60 mm og kan kun leveres med eldrift. Torsionsfjedrene er placeret i enden af ​​de vandrette skinner.

TS100

 

TS100-jernbanesystemet ligner G100. Det kræver en top clearance på 100 mm, men den har spændingsfjedre i stedet for torsionsfjedre. Spændfjedrene er placeret i de vertikale skinner.

Dette system kan installeres hurtigt takket være de forspændte fjedre.

SKINNESYSTEMER