BRANDPORTE

Brochure

BRANDPORTE

BRANDSKYDEPORTE

TEKTRA brandskydeporte kan monteres som enkel- eller to-fløjet skydeport eller teleskopport afhængigt af pladsforhold og ønske.

TEKTRA brandskydeporte består af et eller flere stålpaneler fremstillet som 1150 mm brede sandwichpaneler isoleret med stenuld og lakeret i en grå/hvid farve (0,6 / 0,8 mm). Sidekarme er standard af aluzink. Portene kan produceres til installation på både selvbærende og ikke-selvbærende konstruktion. Kontakt os for andre muligheder for farve eller rustfri udførsel her.

Brandskydeportene ophænges i køreskinne på integrerede kørehjul, og evt. køreskinneafdækning kan tilkøbes (udføres galvaniseret).

Panelerne er samlet med et U-formet galvaniseret stålprofil, og ligeledes er labyrinterne galvaniserede.

TEKTRA brandskydeporte kan leveres manuelle eller med komplet automatik. For korrekt betjening i automatisk tilstand indebærer brandskydeporten:

 

  • Elektrisk motor
  • Elektrisk kontrolpanel
  • Impulsgiver for åbning og lukning
  • Sikkerhedsfotocelle
  • Nødstrømsforsyning (valgfrit for døre med automatisk funktion)

TEKTRA brandskydeporte leveres som udgangspunkt i EI260, men ved forespørgsel kan nedenstående brandklasser også tilbydes:

Tabel for brandklasse     

Modstand i min. EI2

60

90

120

180

240

Der er selvfølgelig mulighed at få monteret en gangdør i porte højere end 2150 mm. Døre er standard udført i RAL 9010 hvid og udstyret med dørpumpe og standardgreb. Kontakt os for andre muligheder her.

VERTIKALBRANDPORTE

TEKTRA vertikalbrandporte er ideelle, når der ingen eller meget ringe sideplads er, og en traditionel skydebrandport ikke kan monteres.

TEKTRA vertikalbrandporte består af en eller flere sandwichpaneler af forlakeret stål (0,6 / 0,8 mm) og kan leveres som enkelfløjsport eller teleskopport, afhængigt af pladsforholdene og ønske.

TEKTRA vertikalbrandporte kan leveres manuelle eller med komplet automatik. For korrekt betjening i automatisk tilstand indebærer vertikalbrandporten:

  • Elektrisk motor
  • Elektrisk kontrolpanel
  • Impulsgiver for åbning og lukning
  • Sikkerhedsfotocelle
  • Nødstrømsforsyning (valgfrit for døre med automatisk funktion)

TEKTRA vertikalbrandporte leveres som udgangspunkt i EI260, men ved forespørgsel kan nedenstående brandklasser tilbydes:

Tabel for brandklasse     

Modstand i min. EI2

60

90

120

180

240

Der er selvfølgelig mulighed at få monteret en gangdør i porte højere end 2150 mm. Døre er standardudført i RAL 9010 hvid og udstyret med dørpumpe og standardgreb. Kontakt os for andre muligheder her.

BRANDPORTE