Brandporte og -døre

Kontakt os

BRANDPORTE OG -DØRE

Brandporte og -døre er vigtige som aldrig før i både bolig og industri, da kravene til brandsikring og brandadskillelse bliver større og større.

TEKTRAs brandporte er altid specifikt tilpasset jer som kunde, og portene findes i mange forskellige varianter: vi har både den traditionelle skydeport, men vi leverer også vertikale porte og teleskopporte – både som skydeport eller vertikalport. Alle porttyper kan udføres med gangdør.

TEKTRA branddøre kan leveres som standarddøre, men kan også ligeledes leveres specifikt tilpasset behov.
Døre leveres som 1-fløjet og 2-fløjet.

Normalt medleveres et automatisk frikoblingsanlæg (ABDL-anlæg) med tilhørende detektorer, som via elektromagnetisk fastholdelse udløser brandporten, så denne lukkes automatisk af den indbyggede modvægt i karmen ved brand.

Når porten er helt lukket, udvides tætningslisterne ved brand. Tætningslisterne der er installeret i røglabyrinten omkring porten, hvorefter porten slutter fuldstændigt tæt.

TEKTRAs brandporte overholder alle gældende bestemmelser og certificeringer og er CE-mærket og godkendt efter seneste EU-standarder EN 1634-1, EN 1363-1 og EN 13501-2 og i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning.

TEKTRA brandporte kan bygges certificeret op til 7960 x 6440 mm. Vi kan altid bygge porte på overmål og få en tilhørende dokumenteret udtalelse fra godkendt institut.

Mangler du brandport eller -dør til hotel eller bolig eller i en bestemt stil?

Tag kontakt til os her for at høre om mulighederne for branddørsløsninger med en særlig elegant og stilfuld finish, der vil komplimentere enhver indretning godt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Kontakt salgsdirektør, Claus på telefon 87 38 88 55 eller mail [email protected].

 

Kontakt en sælger her

PROSPEKT BRANDPORTE OG DØRE

Her kan du hente/downloade det komplette program for alle TEKTRAS brandporte og branddøre. Klik på nedenstående links for at downloade brochuren. Brochuren åbnes i en ny fane.

BRANDPORTE OG DØRE