SERVICE OG RESERVEDELE

HØJ TILGÆNGELIGHED OG TILPASSET VEDLIGEHOLDELSE

Regelmæssig forebyggende pleje og vedligeholdelse og brug af originale reservedele sikrer maksimal tilgængelighed af de leverede produkter.
Vores højtuddannede serviceteknikere hjælper dig med at opdage og minimere slid på dine produkter forårsaget af kraftig brug hver dag.

Vedligeholdelsesintervaller, der er skræddersyet til dine brugsvilkår, kan øge levetiden for dine produkter, samtidig med at nedetid og reparationsomkostninger reduceres. Derfor tilbyder TEKTRA individuelle vedligeholdelsespakker til de nødvendige inspektioner for produkter – fra alle typer og fabrikanter. En tradition for det højeste serviceniveau findes hos TEKTRA: et firma, der i mere end 60 år har serviceret den danske industri.

EN VERDEN AF PORTE

Med TEKTRA får du en servicepartner med mere end 60 års erfaring inden for følgende produkter:

Hos Tektra er kunden altid i centrum, og med vores mere end 60 års erfaring på markedet har vi en solid faglig ekspertise med at servicere kunder og deres produkter.

Er serviceaftale med Tektra tilpasses individuelt dine behov og ønsker. Men derudover står vi naturligvis også til rådighed med akut assistance. Vores specialuddannede serviceteknikere og mere end 25 fuldt udstyrede servicebiler er i konstant beredskab på de danske landeveje.

Tektra – så behøver du kun én leverandør
Med mere end 60 års erfaring og vort store produktprogram kan Tektra tilbyde en komplet pakke af serviceydelser.

Tektra Serviceaftale
Da forebyggelse er vigtigt og mere lønsomt, er det afgørende, at serviceaftalen er tilpasset netop dig og din virksomhed. Vi vil derfor individuelt tilpasse aftalen efter dine ønsker og behov. Levetiden på dit material vil på den lange bane naturligvis forøges ved en serviceaftale med jævne serviceintervaller.

Montage af porte

Vi tilbyder også professionel montage af alle porte i vores produktprogram. Dette naturligvis ud fra din virksomheds specifikke krav og behov. Tal med vores rådgivere om muligheder og løsninger ift. nye port-installationer.

Kort om Tektra
Tektra er med sine mere end 50 ansatte en veletableret virksomhed grundlagt i 1961. Vi har erfaring, ressourcer og kompetencer til at løfte opgaver af enhver art og størrelse inden for vores tre forretningsområder:

  • Intern transport og logistik
  • Porte og læsseramper
  • Industrielle rengøringsmaskiner

Tektra er forhandler for førende leverandører på verdensmarkedet. Vi tilbyder et komplet program inden for hver af vores kernekompetencer. Vores kunder kræver det bedste, og det er derfor vigtigt, at vi har samarbejdspartnere af den rigtige kaliber.

  • Døgnvagt: +45 87 38 88 88
  • Landsdækkende servicenetværk
  • Teknisk support og hotline
  • Specialuddannede serviceteknikere
  • Servicebiler fyldt med reservedele
  • Centrallager med fuldt sortiment
  • Serviceaftaler

 

Kontakt os